.

Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα το Survivor 2

Μπορεί ο τηλεοπτικός σταθμός, ΣΚΑΪ να ζήτησε την επανέναρξη του Survivor 2 να γίνει πιο νωρίς λόγω της επέλασης του Nomads στον ANT1, παρόλ...

.
.

9 Απρ 2017

Καταρρέει η Ειρήνη Παπαδοπούλου - Επιστρατεύουν ψυχολόγοΠερίεργη τροπή αρχίζει και παίρνει το τηλεοπτικό παιχνίδι Survivor, η ψυχολογία της παίκτρια Ειρήνης Παπαδοπούλου -το δείχνει άλλωστε και η εικόνα της- (έχει χάσει πολλά κιλά και η αδυναμία στο πρόσωπο της είναι εμφανής) εκπέμπει Sos! Οι πληροφορίες λένε ότι η τραγουδίστρια έχει ξεπεράσει τα όρια αντοχής της και πλέον η υγεία της είναι σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Εξαιτίας όλων αυτών των θεμάτων σύμφωνα με το του youweekly.gr και της πίεσης, η παίχτρια έχει αρχίσει να έχει ψυχολογικές διαταραχές. Το άγχος της, μαζί με τον πανικό και την απομόνωση των συμπαικτών της, οδηγούν την τραγουδίστρια στα πρόθυρα της κατάθλιψης.

Στην περίπτωση της Ειρήνης Παπαδοπούλου χτύπησε ο συναγερμός και στον Σκάι και στην παραγωγή του Survivor.

Οι γιατροί προειδοποίησαν ότι στην περίπτωση της Ειρήνης, ο υποσιτισμός, δηλαδή η στέρηση φαγητού, η απώλεια μυϊκού ιστού, το χρόνιο άγχος, η απόρριψη από την ομάδα των «Διάσημων», η απομόνωση και η αγωνία του προφίλ της πως φαίνεται προς τα έξω, την έχουν φτάσει στα όρια…

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο οι άνθρωποι του Survivor σε συνεργασία με τον Σκάι φέρνουν από την Αθήνα τον… Γιάννη Χοϊμέ, ο οποίος είναι ένας κορυφαίος ψυχολόγος συνεργάτης του reality.