.

Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα το Survivor 2

Μπορεί ο τηλεοπτικός σταθμός, ΣΚΑΪ να ζήτησε την επανέναρξη του Survivor 2 να γίνει πιο νωρίς λόγω της επέλασης του Nomads στον ANT1, παρόλ...

.
.

10 Μαρ 2017

Αυτός είναι τελικά ο λόγος που οι «Μαχητές» έδιωξαν τον Αγγελόπουλο από την ομάδα τους (pics)

Αναμφίβολα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι το απόλυτο φαβορί του Survivor!

Είναι παίχτης δυνατός, γρήγορος και με αντοχή, έχει δηλαδή τα βασικά συστατικά για να κερδίσει το παιχνίδι.


Και προκάλεσε εντύπωση που στο πρώτο επεισόδιο του Survivor, οι «Μαχητές» ψήφισαν ο Γιώργος να φύγει από την ομάδα τους και να πάει στην ομάδα των «Διασήμων».
Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου λοιπόν που αποχώρησε αυτή την εβδομάδα από το παιχνίδι, με συνέντευξή της στο περιοδικό 7 Μέρες TV αποκάλυψε τον λόγο που έγινε όλο αυτό.

Διαβάστε τι είπε:

-Το δικό σου φαβορί;

«Έχω δηλώσει ξανά ότι ο Αγγελόπουλος είναι πολύ δυνατός, εγώ δεν τον ψήφισα να φύγει. Το θεωρώ τεράστιο λάθος και έναν από τους λόγους που ξενέρωσα με την ομάδα είναι το ότι όταν ψήφισαν Αγγελόπουλο, εγώ δεν το γνώριζα, παρότι θεωρούμασταν ομάδα. Η ομάδα τα συζητάει όλα, πώς γίνεται εγώ να ψηφίσω κάποιον άλλο και σχεδόν οι μισοί να τον έχουν ψηφίσει; Σίγουρα αυτό είχε συζητηθεί μεταξύ τους»

-Γιατί, όμως;

«Γιατί είχε συμβεί κάτι στο ξενοδοχείο πριν το παιχνίδι και κάποια άτομα τα οποία ήταν πολύ δεμένα μεταξύ τους τον παρεξήγησαν -έχεις καταλάβει ποιοι (εκτός από την Ελένη, τον Δημήτρη, εμένα και τον Αγγελόπουλο). Ήταν προφανές ότι όλοι μεταξύ τους προτίμησαν να τον διώξουν. Από τη δική μας ομάδα τώρα, φαβορί θεωρώ τον Μάριο.»