.

Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα το Survivor 2

Μπορεί ο τηλεοπτικός σταθμός, ΣΚΑΪ να ζήτησε την επανέναρξη του Survivor 2 να γίνει πιο νωρίς λόγω της επέλασης του Nomads στον ANT1, παρόλ...

.
.

10 Οκτ 2016

Οι πιο φτηνοί προορισμοί σε Ελλάδα & Ευρώπη με τη Ryainair! Το εισιτήριο ξεκινά από 5€!

Η low cost εταιρεία έχει ρίξει την τιμή τόσο χαμηλά, ώστε τίποτα δεν θα σας εμποδίσει να πραγματοποιήσετε ταξίδι με αεροπλάνο εντός κι εκτός συνόρων! Τα πιο φθηνά εισιτήρια ξεκινούν από 4.96€ !

Το ταξίδι που κάποτε ήταν πολυτέλεια για λίγους σήμερα -σε κάποιες περιπτώσεις- κοστίζει πιο χαμηλά κι από το ΚΤΕΛ!

Εντοπίσαμε το Top 5 των πιο οικονομικών προορισμών και σας το παραθέτουμε!

Μύκονος

Ταξιδέψτε ολόκληρο τον Νοέμβριο από 4,96€ από Αθήνα προς Μύκονο και γνωρίστε το πιο κοσμοπολίτικο νησί της Ευρώπης σε τιμή σοκ!

Σόφια

Παραπάνω από τις μισές μέρες του Νοεμβρίου το ταξίδι με προορισμό τη Σόφια δεν θα ξεπεράσει τα 10€!

Βουκουρέστι

Το»Μικρό Παρίσι» της Ευρώπης είναι στην κατηγορία των πιο οικονομικών citybreaks για φέτος και τα εισιτήρια για να μεταφερθείτε ως εκεί ξεκινούν από 9.99€!Οι θέσεις είναι περιορισμένες και υπάρχει μεγάλη ζήτηση! Οπότε βιαστείτε!

Μάλτα

Το «διαμάντι» της Μεσογείου δεν έχει εποχή! Περιπλανηθείτε σε ένα από τα πιο κομψά μέρη της Γηραιάς Ηπείρου, γεμάτο γκουρμέ στέκια και νιώστε την μαγευτική αύρα που αποπνέει με εισιτήρια που ξεκινούν από 11,99€ τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο!

Χανιά

Ποιος είπε ότι τα Χανιά είναι μόνο για το καλοκαίρι! Από το φθινόπωρο οι φοιτητές επιστρέφουν στην βάση τους και η πόλη αποκτά τους ρυθμούς της πιο είναι πιο χαλαροί από την τουριστική σεζόν! Όσο για το φαγητό οι συστάσεις περιττεύουν. Τα εισιτήρια αν κλείσετε από τώρα για Ιανουάριο ξεκινούν από 14,98€!