.

Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα το Survivor 2

Μπορεί ο τηλεοπτικός σταθμός, ΣΚΑΪ να ζήτησε την επανέναρξη του Survivor 2 να γίνει πιο νωρίς λόγω της επέλασης του Nomads στον ANT1, παρόλ...

.
.

10 Οκτ 2016

5 Tips για να μην κουβαλάτε υγρά στη χειραποσκευή σας !!

Ο πανικός είναι ένα γνώριμο συναίσθημα, όταν ετοιμάζει κάποιος τη βαλίτσα του για ένα ταξίδι και προσπαθεί να πακετάρει όσο πιο πολλα ρούχα και παπούτσια μπορεί. Και σε όλο αυτόν τον πανικο, όταν μιλάμε για αεροπορικά ταξίδια, έρχεται να προστεθεί ένα ακόμη πρόβλημα. Τα υγρά στις αποσκευές δεν πρέπει να είναι ένα πρόβλημα που σας απασχολεί πια.

Σας προτείνουμε 5 tips που θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση.

1.Χρησιμοποιήστε μπάρα σαμπουάνΤα σαμπουάν δεν κυκλοφορούν μόνο στην υγρή μορφή που τα έχουμε συνηθίσει. Στο εμπόριο θα βρείτε μπάρες σαμπουάν, που εικονικά μοιάζουν πολύ με σαπούνια, ωστόσο η χρήση τους είναι ακριβώς ίδια με εκείνη του σαμπουάν. Σημειώστε, ακόμα ότι υπάρχουν μπάρες σαμπουάν που λειτουργούν διττά, και ως κρέμες μαλλιών για εξοικονόμηση ακόμη περισσότερου χώρου.

2.Μπάρα κρέμας μαλλιώνΑν τα μαλλιά σας είναι άγρια και χρειάζονται περισσότερα προϊόντα περιποίησης από ένα μόνο σαμπουάν, μην απελπίζεστε. Στο εμπόριο θα βρείτε μπάρες κρέμας μαλλιών που έχουν ακριβώς τις ίδιες ιδιότητες με τα κοινά conditioner που βρίσκετε στο σουπερμάρκετ.

3.Καθαριστικό προσώπουΒασικό κομμάτι της καθημερινότητάς σας αποτελεί σίγουρα ο καθαρισμός του προσώπου σας. Για να αποφύγετε να κουβαλάτε πολλά υγρά καθαριστικά προσώπου, μπορείτε να προτιμήσετε υγρά ματηλάκια που έχουν ακριβώς την ίδια χρήση. Η επιλογή είναι εύκολη, καθώς υπάρχει μεγάλη ποικιλία που εξυπηρετεί όλους τους τύπους προσώπου.

4.Λοσιόν σώματοςΗ απολαυστικότερη στιγμή μετα το μπάνιο είναι ίσως η χρήση της λοσιόν σώματος. Για να μη τη στερηθείτε ούτε στο ταξίδι σας, στη θέση, της ενυδατικής λοσιόν ή της κρέμας σώματος τοποθετήστε μια μπάρα λοσιόν ενυδάτωσης η οποία απορροφάται γρήγορα, δεν είναι λιπαρή και δεν αφήνει λεκέδες.

5. ΕντομοαπωθητικόΑν στον προορισμό σας θα συνατήσετε κουνούπια κι αλλα μικρά ζωύφια, που μπορούν να σας χαλάσουν προς στιγμήν τη διάθεση, προμηθευτείτε ένα εντομοαπωθητικό. Όχι στην συνηθισμένη μορφή του, αλλά σε μορφή στικ, που είναι και εύχρηστη, και δεν θα σας δημιουργήσει θέμα κατά τον έλεγχο στο αεροδρόμιο.