.

Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα το Survivor 2

Μπορεί ο τηλεοπτικός σταθμός, ΣΚΑΪ να ζήτησε την επανέναρξη του Survivor 2 να γίνει πιο νωρίς λόγω της επέλασης του Nomads στον ANT1, παρόλ...

.
.

7 Σεπ 2016

Λάρισα: Τι είπε ο ληστής στην ιδιοκτήτρια σπιτιού και έγινε viral;
Συνήθως τρομάζει ο ιδιοκτήτης και όχι ο εισβολέας, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται πως έγινε το αντίθετο, με έναν άνδρα που μπήκε σε οικία της Λάρισας και κατά τη διάρκεια της παραμονής του εκεί, τρόμαξε από την ιδιοκτήτρια που ήταν εν τέλει μέσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περίεργο περιστατικό έχει ως εξής: Λίγο πριν τη 13.00 το μεσημέρι η ιδιοκτήτρια του σπιτιού σε μια περιφερειακή περιοχή της πόλης και ενώ βρισκόταν στο σαλόνι με τον εγγονό της που κοιμόταν, άκουσε έναν πολύ μικρό θόρυβο από τον χώρο της κουζίνας, στην ισόγεια κατοικία που διαμένει.

Σηκώθηκε για να πάει να δει τι συμβαίνει και στον διάδρομο συναντήθηκε με τον άγνωστο άνδρα που της είπε: «Με τρόμαξες» και αμέσως προσπάθησε να της εξηγήσει πως «πουλούσε βιβλία» και πως μπήκε γιατί βρήκε «ανοιχτή την πόρτα», ψάχνοντας σύμφωνα με τα λεγόμενά του να βρει κάποιον από το σπίτι. Ο άνδρας διώχθηκε κακήν – κακώς από την ιδιοκτήτρια, που προσπαθεί ακόμα να ηρεμήσει από το περιστατικό.