.

Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα το Survivor 2

Μπορεί ο τηλεοπτικός σταθμός, ΣΚΑΪ να ζήτησε την επανέναρξη του Survivor 2 να γίνει πιο νωρίς λόγω της επέλασης του Nomads στον ANT1, παρόλ...

.
.

5 Σεπ 2016

Ο Michael Jackson ζει; Σάλος στο διαδίκτυο με την selfie της κόρης του!Μια selfie της κόρης του Michael Jackson, Paris, τον περασμένο Μάιο ήταν αρκετή να αναζωπυρώσει τις ελπίδες των εκατομμυρίων οπαδών του Βασιλιά της pop ότι είναι ζωντανός.
Συγκεκριμένα η 18χρονη είχε δημοσιεύσει τότε στο Instagram μία selfie φωτογραφία της ενώ οδηγούσε κάνοντας πολλούς να πιστεύουν ότι δεν είναι μόνη της στο αμάξι αλλά στο πίσω κάθισμα βρίσκεται και ο πατέρας της ολοζώντανος.

Στην φωτογραφία όντως φαίνεται μία σκιά στο πίσω κάθισμα, η οποία με την κατάλληλη επεξεργασία διαπιστώνει κανείς πως κρύβει μία φιγούρα που μοιάζει στον Βασιλιά της Pop.

Στο βίντεο που έχει πάνω από 300.000 προβολές «αποκαλύπτεται» το μυστικό που κρύβεται στην φωτογραφία και πώς οι ειδικοί διαπίστωσαν την ύπαρξη της μορφής που μοιάζει με αυτή του Michael Jackson, ενώ άλλοι υποστηρίζουν πως πρόκειται για ρούχα που βρίσκονται στο πίσω μέρος του οχήματος.Δείτε το βίντεο εδώ: