.

Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα το Survivor 2

Μπορεί ο τηλεοπτικός σταθμός, ΣΚΑΪ να ζήτησε την επανέναρξη του Survivor 2 να γίνει πιο νωρίς λόγω της επέλασης του Nomads στον ANT1, παρόλ...

.
.

11 Σεπ 2016

Ναι ναι ναι! Ο φωτογράφος που απαθανάτισε το «πρόσωπο» του γυναικείου 0ργασμού (photos)

15 τολμηρές γυναίκες δέχτηκαν να δείξουν στην κάμερα την έκφρασή τους κατά τη διάρκεια της κορύφωσηςΑλήθεια ποια είναι η έκφραση μια γυναίκας που φτάνει στην κορύφωση κατά τη διάρκεια της σεxουαλικής πράξης. Ο φωτογράφος Albert Pocej έχει την απάντηση με ένα ιδιαίτερο άλμπουμ που δημιούργησε και το οποίο περιλαμβάνει τις εκφράσεις των προσώπων 15 τολμηρών και απενοχοποιημένων γυναικών που δέχτηκαν να φωτογραφηθούν τη στιγμή του 0ργασμού.

Ο ίδιος ο καλλιτέχνης λέει πως η ιδέα του ήρθε όταν είδε στο όνειρό του πώς είναι κάποιος να συλλαμβάνει το υψηλότερο σημείο της σωματικής ευχαρίστησης. Το άλμπουμ του Albert Pocej έχει μοιραστεί πάνω από 7.000 φορές σε απευθείας σύνδεση στο διαδίκτυο για το αληθινό και εξωφρενικό περιεχόμενό του.

Οι 15 γυναίκες που δέχτηκαν να φωτογραφηθούν εκτέθηκαν ακόμα και στην ύπαιθρο και το αποτέλεσμα είναι ενδιαφέρον. Ο Pocej είπε ότι δυσκολεύτηκε να βρει τα μοντέλα καθώς πολλές γυναίκες δεν ήταν πρόθυμες να εκτεθούν σε κάτι τόσο προσωπικό.