.

Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα το Survivor 2

Μπορεί ο τηλεοπτικός σταθμός, ΣΚΑΪ να ζήτησε την επανέναρξη του Survivor 2 να γίνει πιο νωρίς λόγω της επέλασης του Nomads στον ANT1, παρόλ...

.
.

26 Αυγ 2016

Στα μαχαίρια ο γιος της Κόκκαλη με τη μάνα του για τα μάτια της Δούκισσας


Ο γιος του Σάββα Θεοδωρίδη και της Ελένης Κόκαλη, συζύγου του Σωκράτη, Δημήτρης εμφανίζεται να βρίσκεται στα... μαχαίρια με τη μητέρα του κι αιτία είναι η Δούκισσα Νομικού...
Ο νεαρός επιχειρηματίας, γιος του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακούς και της συζύγου του Σωκράτη Κόκκαλη από τον πρώτο της γάμο, διατηρεί εδώ και καιρό σχέση με τη Δούκισσα Νομικού.

Οι δύο τους μάλιστα εμφανίζονται να έχουν πάρει την απόφαση να προχωρήσουν τη σχέση τους ένα βήμα παραπέρα και να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Στην απόφασή τους αυτή ωστόσο φέρεται να είναι κάθετα αντίθετη η μητέρα του Δημήτρη Θεοδωρίδη, Ελένη Κόκκαλη σύμφωνα με το περιοδικό «Ciao», τόσο γιατί θεωρεί ότι πρόκειται για μία πολύ βιαστική κίνηση, όσο και για τον τρόπο τέλεσης του μυστηρίου.

Το ζευγάρι εξάλλου δεν θέλει ο γάμος τους να αποτελέσει κοσμικό event, αλλά να κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αρχικά στο Δημαρχείο της Μυκόνου κι αργότερα σε κάποιο ξωκλήσι του νησιού, αλλά η κ. Κόκκαλη δεν θέλει να κρατήσει το μυστήριο μακριά από τον κύκλο της.

Μόλις μάλιστα ενημέρωσε για την απόφασή του τη μητέρα του ο Θεοδωρίδης, εκείνη φέρεται να αντέδρασε πολύ έντονα: «Αποκλείεται! Δεν θα το επιτρέψω», ήταν χαρακτηριστικά η ατάκα της όπως αναφέρει το δημοσίευμα.
Πηγή