.

Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα το Survivor 2

Μπορεί ο τηλεοπτικός σταθμός, ΣΚΑΪ να ζήτησε την επανέναρξη του Survivor 2 να γίνει πιο νωρίς λόγω της επέλασης του Nomads στον ANT1, παρόλ...

.
.

1 Απρ 2016

Πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας στον Γ.Γ. του ΝΑΤΟ: "Τι λες μωρή αδελφή…" [video]

Ο πρώην υπηρεσιακός υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Φραγκούλης Φράγκος σε χθεσινή του ομιλία τονίζει μεταξύ άλλων... πως το πρόσφατο ατύχημα με την πτώση ελικοπτέρου στην Κίναρο το οποίο κόστισε τη ζωή σε τρεις άνδρες των ενόπλων δυνάμεων, προκλήθηκε από «το θράσος της τουρκικής πλευράς, η οποία προχωρά συνεχώς σε παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου».

Ο κύριος Φραγκούλης αναφέρει πως η Ελλάδα θα πρέπει να αντιμετωπίσει την Τουρκία με σοβαρότητα καθώς πρόκειται για επικίνδυνο γείτονα. Ο κ. Φράγκος βάλλει επίσης σε πολύ έντονο ύφος και χρησιμοποιώντας υβριστικές εκφράσεις και κατά του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ, αναφέροντας τη φράση «τι λες μωρέ αδελφή και βούλωστο…».

Το ξέσπασμα του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας (διετέλεσε υπηρεσιακός από τον Μάιο του 2012 μέχρι και τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς στη μεταβατική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον κ. Παναγιώτη Πικραμμένο) έρχεται όταν η συζήτηση φθάνει στον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε το ΝΑΤΟ το περιστατικό με την πτώση του AB-212.

Δείτε το video όπως ανέβηκε στη σελίδα του www.militaire.gr

(Το επίμαχο απόσπασμα είναι στο 1:32 του Video)