.

Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα το Survivor 2

Μπορεί ο τηλεοπτικός σταθμός, ΣΚΑΪ να ζήτησε την επανέναρξη του Survivor 2 να γίνει πιο νωρίς λόγω της επέλασης του Nomads στον ANT1, παρόλ...

.
.

6 Απρ 2016

Εφιάλτης στον αέρα! Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους…ΠληροφοριακάΣε πανικό και αγωνία «βυθιστήκαν» οι 51 επιβάτες της μεσημεριανής πτήσης 728 της Aegean από Θεσσαλονίκη με προορισμό τα Χανιά, όταν εξαιτίας ενός τεχνικού προβλήματος, το αεροσκάφος επιχείρησε αναγκαστική προσγείωση για λόγους ασφαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που αναστάτωσε τον κόσμο, ήταν πως ένα τέταρτο μετά την απογείωση έπεσαν οι μάσκες οξυγόνου εξαιτίας της αποσυμπίεσης που υπέστης ο θάλαμο επιβατών με αποτέλεσμα το αεροσκάφος να χάσει ύψος…

Τότε είναι που οι επιβάτες πανικοβλήθηκαν και άρχισαν να ρωτούν τι συμβαίνει, ενώ το αεροσκάφος είχε ήδη σχεδιάσει την προσγείωση του στο πλησιέστερο αεροδρόμιο, που ήταν το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος των Αθηνών.

Τελικά, οι επιβάτες μπήκαν σε άλλο αεροπλάνο της εταιρείας και τελικά προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο Χανίων στις 4.15 με καθυστέρηση μιας ώρας.

Υπενθυμίζεται πως η αναχώρηση από τη Θεσσαλονίκη είχε γίνει στις 2…