.

Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα το Survivor 2

Μπορεί ο τηλεοπτικός σταθμός, ΣΚΑΪ να ζήτησε την επανέναρξη του Survivor 2 να γίνει πιο νωρίς λόγω της επέλασης του Nomads στον ANT1, παρόλ...

.
.

2 Οκτ 2015

Ένα ζευγάρι πήρε έναν παλιό καταψύκτη και τον μετέτρεψε σε κάτι που Σίγουρα θα ζηλέψετε!


Αυτό το ζευγάρι ζει το όνειρο…

Πράγματι, παντρεύονται τον έρωτα της ζωής του, αλλά δεν εννοούμε αυτό.

Αν είστε σαν και μένα, θα πάθετε πλάκα με αυτό που θα δείτε και θα το θελήσετε αμέσως. Και μάλιστα είναι πολύ πιο φθηνά από ότι περίμενα.

Οταν αυτό το ζευγάρι αποφάσισε ότι ήθελε έναν απίστευτο γάμο, αλλά ήθελε να επενδύσει πιο πολύ στο ποτό το ίδιο παρά στον τρόπο μεταφοράς, αυτό είναι που κάναν:

Ξεκίνησαν βρίσκοντας ένα καταψύκτη σε προσφορά – βρήκαν έναν γύρω στα $150

Κάναν μια μικρή τρύπα στο πίσω μέρος για να βάλουν ρυθμιστή θερμοκρασίαςΜετά άνοιξαν μια τρύπα στο καπάκι για να χωράει ο λαιμός της βρύσης.

Σχεδιάσαν όλα τα ξύλινα μέρη μόνοι τους.Και το ασφαλήσαν στις άκρες με λίγο Velcro

Χρησμοποίησαν παλιό ξύλο και κυματωειδές μέταλο για το πλαίσιο, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ότι υλικό θέλετε!Βιδώσαν στη συνέχει το πύργο αφού εφαρμόσαν ένα στρώμα σιλικόνης.Και τα 3 πλαίσια περαστήκαν με Velcro, αφήνοντας ανοιχτό το πίσω μέρος για εξαερισμό.Φτιάξαν και ένα καπάκι από 2 ξύλα έτσι ώστε να εφαρμόζει τέλεια γύρω από το στόμιο.Προσθέσαν και αυτό το μεταλλικό πλαίσιο για ό,τι στάζειΚαι ταιριαστά χερούλια…

Σίγουρα θα έχει πολύ δουλειά η κατασκευή τους τη μεγάλη μέρα (και πιο μετά)!

Κανείς δεν θα μάθει πώς φτιάξατε αυτή την απίστευτη κατασκευή. Μοιάζει τόσο κλασσική!