.

Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα το Survivor 2

Μπορεί ο τηλεοπτικός σταθμός, ΣΚΑΪ να ζήτησε την επανέναρξη του Survivor 2 να γίνει πιο νωρίς λόγω της επέλασης του Nomads στον ANT1, παρόλ...

.
.

1 Οκτ 2015

Η σκληρή προπόνηση των γυναικών των ειδικών δυνάμεων της Κίνας που σοκάρειΕίναι εκπαιδευμένες άριστα για μάχη σώμα με σώμα και παρά το γεγονός ότι είναι μικροκαμωμένες, μπορούν να βγάλουν νοκ άουτ σε λίγα δευτερόλεπτα, έναν οπλισμένο άνδρα.
Γνωρίζουν να λύνουν και να δένουν με κλειστά μάτια, όλα τα όπλα, ενώ στο σημάδι ανταγωνίζονται και τους ελεύθερους σκοπευτές.

Για να φτάσουν όμως στο σημείο να γίνουν «πολεμικές μηχανές» οι γυναίκες που υπηρετούν στις ειδικές δυνάμεις της Κίνας περνούν πολλές «διαβολοβδομάδες» και πολλούς μήνες σκληρής προπόνησης και δοκιμασίας.

Οι περισσότερες είναι όμορφες, διαλεγμένες μια μια, και μετά το τέλος της θητείας τους, το κράτος της τοποθετεί στη φρούρηση των VIP προσώπων μέσα και έξω από την Κίνα.Πολλές φορές βέβαια βρίσκουν δουλειά και στην ελεύθερη αγορά σαν ιδιώτες σωματοφύλακες. Όταν τελειώνουν την εκπαίδευση τους και αναλαμβάνουν VIP πρόσωπα, συνήθως προσποιούνται ότι είναι οι γραμματείς, ή οι νταντάδες των παιδιών, ή οδηγοί, ή απλά μέλη της ακολουθίας τους. Και ο μισθός τους; Εξωπραγματικός.

Εάν προσληφθούν δε, και προσφέρουν υπηρεσίες σε κάποιον πλούσιο Κινέζο, τότε ο μισθός τους την ημέρα θα αγγίζει και τα 100 δολάρια, όταν ο μέσος ετήσιος μισθός το μήνα στην Κίνα είναι 1500 δολάρια.Εξάλλου στην Κίνα το 30% των πλουσίων, είναι γυναίκες οι οποίες προτιμούν για τη φύλαξη και τη συνοδεία τους να προσλαμβάνουν γυναίκες σωματοφύλακες.

Η προπόνηση τους είναι σκληρή και καθημερινή, όμως πρώτα και πάνω από όλα παραμένουν γυναίκες που δεν θέλουν να χάσουν τη γοητεία και τη θηλυκότητα τους. Είναι γυναίκες που φτάνουν στα όρια τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.Η εκπαίδευση τους στο στρατό διαρκεί τουλάχιστον 8 μήνες. Και μαθαίνουν να αντέχουν και να υπομένουν όλες τις κακουχίες. Δεν εκπαιδεύονται ξεχωριστά, αλλά μαζί με τους άνδρες που υπηρετούν στις ειδικές δυνάμεις. Κανείς δε λέει «αυτή είναι γυναίκα». Τα καταφέρνουν εξίσου καλά.

Δείτε το βίντεο