.

Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα το Survivor 2

Μπορεί ο τηλεοπτικός σταθμός, ΣΚΑΪ να ζήτησε την επανέναρξη του Survivor 2 να γίνει πιο νωρίς λόγω της επέλασης του Nomads στον ANT1, παρόλ...

.
.

21 Σεπ 2015

Ποια γνωστά «ονόματα» μένουν εκτός κοινοβουλίου

Εκτός Βουλής μένουν, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής εκλογικά αποτελέσματα, γνωστοί βουλευτές και κομματικά στελέχη, ακόμα και προσωπικότητες που διατέλεσαν σε υπουργικούς θώκους.

Ο Τέρενς Κουίκ δεν φαίνεται να εκλέγεται στην Β’ Αθήνας παρότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εξασφαλίζουν την είσοδό τους στη Βουλή. Οι πρώην κυβερνητικοί εταίροι «χάνουν» επίσης τον Ν. Μαυραγάνη στην Εύβοια και τον Γρ. Μακαρόνα στο Ηράκλειο.

Στην Α’ Αθήνας δεν εκλέγεται ο Χριστόφορος Βερναρδάκης, υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ.


Στο Ηράκλειο δεν φαίνεται να εκλέγεται ο Λευτέρης Αυγενάκης, πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και στα Γρεβενά με το ίδιο κόμμα δεν φαίνεται να βγαίνει οΤιμολέων Κοψαχείλης.

Η Χρυσή Αυγή δεν φαίνεται να εκλέγει την Ελένη Ζαρούλια στη Β’ Αθήνας ούτε και τον Γιάννη Λαγό στη Β’ Πειραιά.

Στην Β’ Πειραιά εκτός Βουλής μένει, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, οΠαντελής Καψής από το ΠΑΣΟΚ ενώ στην Α’ Θεσσαλονίκης δεν εκλέγεται η υποψήφια με το Ποτάμι Χριστίνα Ταχιάου.

Στην Α’ Αθηνών δεν εκλέγεται με το ΠΑΣΟΚ ο Γιάννης Αμοιρίδης και στη Β΄Αθήνας δεν εκλέγεται η Αντιγόνη Λυμπεράκη που κατέβαινε με το Ποτάμι.

Στη Β” Αθηνών εκτός φαίνεται να μένει από το ΠΑΣΟΚ ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.