.

Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα το Survivor 2

Μπορεί ο τηλεοπτικός σταθμός, ΣΚΑΪ να ζήτησε την επανέναρξη του Survivor 2 να γίνει πιο νωρίς λόγω της επέλασης του Nomads στον ANT1, παρόλ...

.
.

19 Σεπ 2015

Απίστευτη κίνηση Ελλάδας υπέρ Ρωσίας, έξαλλοι οι Ευρωπαίοι

Iσχυρή κίνηση για την ενίσχυση...
των σχέσεων Ελλάδας - Ρωσίας αποτέλεσε η δωρεά μέρους των ιερών λειψάνων του Αγίου Ανδρέα το ρωσικό στόλο της Μαύρης Θάλασσας.

Πιο αναλυτικά, ύστερα από μια σειρά συνομιλιών μεταξύ της ελληνικής και της ρωσικής πλευράς , ο επικεφαλής του Διοικητικού Συμβουλίου Vladimir Yakunin και ο Μητροπολίτης Πάτρας Χρυσόστομος αποφάσισαν πως ήρθε ο καιρός, να δωριστεί μέρος των ιερών λειψάνων ως δώρο στις ρωσικές ναυτικές δυνάμεις.

Η ρωσική πλευρά δέχτηκε με μεγάλη χαρά αυτό το σπουδαίο δώρο, αφού οι Ρώσοι εδώ και πάρα πολύ καιρό επιθυμούσαν να έχουν στην κατοχή τους ένα μέρος του Αγίου Ανδρέα, ο οποίος αποτελεί προστάτη του ρωσικού πολεμικού ναυτικού, για προστασία.

Η παραλαβή των λειψάνων θα γίνει από το ρωσικό πολεμικό πλοίο «Сметливый», το οποίο θα τα μεταφέρει στην εκκλησία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, στην πόλη της Σεβαστούπολης, όπου αναμένεται να σημειωθούν μεγάλες θρησκευτικές εκδηλώσεις.