.

Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα το Survivor 2

Μπορεί ο τηλεοπτικός σταθμός, ΣΚΑΪ να ζήτησε την επανέναρξη του Survivor 2 να γίνει πιο νωρίς λόγω της επέλασης του Nomads στον ANT1, παρόλ...

.
.

23 Σεπ 2015

Πτήση της Air Berlin Γερμανία: Παρολίγον τραγωδία σε πτήση από το Ντίσελντορφ προς την Κω


Άνοιξε τρύπα στο φτερό του αεροσκάφους - Αναγκάστηκε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Μονάχου, με 171 επιβάτες και επτά μέλη πληρώματοςΗ πτήση του τρόμου ξεκίνησε από την γερμανική πόλη. Και το σημαντικό είναι ότι οι πιλότοι δεν πήραν είδηση τι ακριβώς είχε γίνει, και ειδοποιήθηκαν από τους ανθρώπους της πίστας, που βρήκαν στον διάδρομο απογείωσης απομεινάρια από ένα σκασμένο ελαστικό του αεροπλάνου.

Η περίπτωση που θυμίζει αρκετά την τραγική ιστορία του Κονκόρντ, θα μπορούσε να είχε τραγική κατάληξη, αν το θραύσμα από το σκασμένο ελαστικό είχε χτυπήσει σε άλλο σημείο, και είχε προκαλέσει βλάβη στα υδραυλικά του αεροπλάνου ή στις δεξαμενές καυσίμου.

Η πτήση της Air Berlin αναγκάστηκε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Μονάχου, με τους 171 επιβάτες και τα επτά μέλη του πληρώματος να έχουν πραγματικά μεγάλη τύχη, καθώς οι ειδικοί πιστεύουν ότι δύσκολα μπορεί ένα αεροπλάνο να επιβιώσει μετά από τόσο σοβαρή βλάβη.