.

Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα το Survivor 2

Μπορεί ο τηλεοπτικός σταθμός, ΣΚΑΪ να ζήτησε την επανέναρξη του Survivor 2 να γίνει πιο νωρίς λόγω της επέλασης του Nomads στον ANT1, παρόλ...

.
.

22 Φεβ 2015

Ποια παίκτρια του “The Voice” έχει αυτή την sεχy ΘΕΙΑ! (PHOTOS)Σαν αδερφές είναι η παίκτρια του «Voice», Εύα Τσάχρα, και η θεία της, Εβίτα Χουντάλα!

Η χορογράφος και χορεύτρια, είναι πάντα στο πλευρό της ταλαντούχας ανιψιάς της, η οποία«τρέλανε» τους coaches στο «Voice» με τη φωνή της, και όπως λέει την συμβουλεύεται συνεχώς!

Οι δυο τους πήγαν μαζί στην πρώτη blind audition του show, και εκτός από την Εύα που έκλεψε τις εντυπώσεις, τα βλέματα τράβηξε και η θεία της!

«Με συμβουλεύεται και είμαστε κάτι σαν αδερφές. Όχι θεία και ανιψιά. Είναι χρόνια στο χώρο, όπως κι εγώ. Επειδή είναι σαν μικρή μου αδερφή, θέλει να με έχει πάντα δίπλα της. Τα λέμε όλα. Έχουμε μεγαλώσει σχεδόν μαζί με την Εύα γιατί έχουμε πολύ μικρή διαφορά ηλικίας. Αυτό που της λέω συνήθως είναι να έχει μεγάλα αυτιά και μικρό στόμα, αυτό σημαίνει ότι θα ακούει πολλά, και θα λέει λίγα, Ο καλλιτεχνικός χώρος είναι δύσκολος και πρέπει να αντέξεις. Όλα πρέπει να τα κρατάμε. Και τα αρνητικά μας κάνουν να διορθωνόμαστε!» λέει η Εβίτα Χουντάλα!

Πηγή: Star.gr