.

Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα το Survivor 2

Μπορεί ο τηλεοπτικός σταθμός, ΣΚΑΪ να ζήτησε την επανέναρξη του Survivor 2 να γίνει πιο νωρίς λόγω της επέλασης του Nomads στον ANT1, παρόλ...

.
.

29 Οκτ 2014

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ: Πώς μεταμορφώθηκε αυτό το... αχούρι σε ένα υπέροχο διαμέρισμα! (PHOTOS)
To vintage στη διακόσμηση είναι μια από τις τάσεις που κρατούν καλά τα τελευταία χρόνια. Μια μόδα βολική αφού μπορεί να υποστηριχθεί και χωρίς να ξοδέψει κανείς μια ολόκληρη περιουσία. Χρειάζεται βέβαια φαντασία και... αντιγραφή. Αντιγραφή του «σκηνικού» που έστησαν άλλοι στα σπίτια τους, όπως οι ένοικοι του παρακάτω σπιτιού του οποίου παρουσιάζεται η εντυπωσιακή αλλαγή από ένα αδιάφορο, ντεμοντέ διαμέρισμα σε ένα σύγχρονο και μοδάτο σπίτι.


Ο παλιός καναπές που ο οποιοσδήποτε άλλος θα πετούσε απλά άλλαξε ταπετσαρία. Ντύθηκε στα πορτοκαλί και έγινε το κέντρο του δωματίου.

Ο πίνακας με την καρδιά είναι μια αυτοσχέδια κατασκευή η οποία όμως ορίζει το χώρο και καθιστά τον τοίχο που κρέμεται τον κύριο του σπιτιού.

Η παλιά ξύλινη συρταριέρα που υπήρχε στο σπίτι έγινε κομμάτια και οι τάβλες του μετατράπηκαν σε ράφια. Μια από τις ωραιότερες γωνιές του σπιτιού αδιαμφισβήτητα.

Οι εξωτερικές σωληνώσεις της θέρμανσης, από μειονέκτημα του σπιτιού μετατράπηκαν σε διακοσμητικό στοιχείο δίνοντας ένα βιομηχανικό στιλ στο χώρο.

Ολα τα υπόλοιπα έπιπλα είναι είτε αγορασμένα από παζάρια, είτε πρόκειται για κομμάτια που υπήρχαν ήδη στο χώρο και απλά μετατράπηκαν, είτε βάφτηκαν, είτε άλλαξαν ταπετσαρία.

Πηγή: iefimerida.gr