.

Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα το Survivor 2

Μπορεί ο τηλεοπτικός σταθμός, ΣΚΑΪ να ζήτησε την επανέναρξη του Survivor 2 να γίνει πιο νωρίς λόγω της επέλασης του Nomads στον ANT1, παρόλ...

.
.

31 Οκτ 2014

ΛΙΓΟ ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! Δείτε τι είπαν σε αυτό το άρρωστο κοριτσάκι οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ του και του ράγισαν την καρδιά! (PHOTOS)Οι δάσκαλοι κατά κύριο λόγο θα πρέπει να είναι παιδαγωγοί!

Ειδικά όταν μιλάμε για τέτοιες ηλικίες και περιπτώσεις. Η 11χρονη Ashanti Elliott-Smith,πάσχει από το Σύνδρομο προγηρίας Hutchinson-Gilfor. Το σύνδρομο αυτό προκαλείπρόωρο γήρας, με συνέπεια το κοριτσάκι να μοιάζει με 80 ετών και σύμφωνα με τους γιατρούς της να μην είναι εύκολο να ζήσει μετά τα 15 της χρόνια...

Έτσι λοιπόν, επειδή της έχουν πέσει τα μαλλιά, η Ashanti φόρεσε πρόσφατα τηνπερούκα, που έφερε στο σπίτι μία φίλη της μητέρας της. Μάλιστα, όπως δήλωσε και η μαμά της, Phoebe, της άρεσε πολυ γιατί ήταν ροζ και μεγάλη. Έτσι λοιπόν, αποφάσισε να πάει την επόμενη μέρα στο σχολείο φορώντας την, για να είναι σαν τα υπόλοιπα παιδιά.

Όταν έφτασε στο σχολείο με τη μαμά της, κάποιες δασκάλες της είπαν πόσο λαμπερή και εντυπωσιακή δείχνει! Ωστόσο όταν έφυγε η μητέρα, μία δασκάλα είπε στην μικρή να βγάλει την περούκα, καθώς αποτελούσε αρνητικό πρότυπο για τους υπόλοιπους μαθητές, που πιθανώς να ήθελαν να βάψουν τα μαλλιά τους σε αυτό το χρώμα!

Λίγο ντροπή, τίποτα περισσότερο!

Δείτε τις φωτογραφίες της 11χρονης


Πηγή