.

Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα το Survivor 2

Μπορεί ο τηλεοπτικός σταθμός, ΣΚΑΪ να ζήτησε την επανέναρξη του Survivor 2 να γίνει πιο νωρίς λόγω της επέλασης του Nomads στον ANT1, παρόλ...

.
.

30 Οκτ 2014

ΣΟΚ: Πέθανε η ελληνίδα σούπερ γιαγιά, λατρεμένη του Λ. Λαζόπουλου [photo + videos]

Του Γιώργου Θεοχάρη
Εντυπωσίαζε με το δυναμισμό, την έντονη δραστηριότητα της, αλλά και το χιούμορ της. Κοτσωνάτη, αν και ήταν...
82 χρονών όταν την συνάντησα στο χωριό της στο Σοφό Λάρισας (Νοέμβριος 2008) για το ρεπορτάζ στην ''Κοινωνία Ωρα ΜEGA'' .

H κυρά Βάγια άφησε την επίγεια ζωή στις 8 χθες το απόγευμα. Την συμπαθέσταση γιαγιά είχε λατρέψει ο Λάκης Λαζόπουλος καθώς μέσα από τις εκπομπή του ''Αλ Τσαντίρι" είχε αφιερώσει πολύτιμο τηλέοπτικό χρόνο, σε τρεις διαφορετικές εκπομπές, για να εξυμνήσει το ταλέντο της και να εκφράσει τον θαυμασμό του...

Πως έζησα την κυρά Βάγια...

Η κυρία Βάγια Σιδηροπούλου, μας κατέπληξε όταν πήρε το όπλο στην πλάτη και πήγαμε στο βουνό για κυνήγι. Η έντονη δραστηριότητα μας όμως δεν σταματά εδώ!

Η άθληση για εκείνη φαίνεται να είναι τρόπος ζωής. Ο ελεύθερος χρόνος δεν πάει χαμένος. Παίρνει τα δισέγγονα της και παίζει ποδόσφαιρο στο γήπεδο του χωριού και κάνει πους απς.

Με όλα τα δύσκολα μπορεί να τα φέρνει βόλτα. Η ακρίβεια όμως, τη γονάτισε, όπως είχε πει στο BriefingNews. Με την άνεση του απλού ανθρώπου που αγανακτεί, η κυρά Βαϊα βάλλει κατά των κυβερνώντων.

"Αυτό που μας έκαναν οι πολιτικοί με τη φτώχεια το ρίχνουμε στη μπάλα" μας εξηγεί.
Το κέφι και η χαρά έλειψαν από τα νεανικά της χρόνια. Σήμερα όμως δείχνει να απολαμβάνει τη ζωή. Μάλιστα, πρόσφατα απέκτησε και το πρώτο τρισέγγονο της.

Πηγή