.

Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα το Survivor 2

Μπορεί ο τηλεοπτικός σταθμός, ΣΚΑΪ να ζήτησε την επανέναρξη του Survivor 2 να γίνει πιο νωρίς λόγω της επέλασης του Nomads στον ANT1, παρόλ...

.
.

29 Οκτ 2014

"Θρίλερ" με τον θάνατο της Αλεξίας Αλεξιάδου! Γιατί υπάρχουν φήμες πως βρίσκεται στο νοσοκομείο με κρίση άσθματος σε σταθερή κατάσταση;;;Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η κόρη της Βέφας Αλεξιάδου, Αλεξία πέθανε στον ύπνο της από ανακοπή καρδιάς. Η οικογένεια βέβαια, δεν το επιβεβαιώνει. Λέγεται ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο με κρίση άσθματος και η κατάσταση της είναι σταθερή ,όπως τουλάχιστον αναφέρει το Toratora.gr.

Την Αλεξία Αλεξιάδου τη γνωρίσαμε στο πλευρό της μητέρας της Βέφας, να μαγειρεύουν μαζί σε τηλεοπτικές εκπομπές.
Η κόρη της Βέφας Αλεξιάδου έχει δύο κόρες 17 και 11 ετών, τη Χαρά και τη Γενοβέφα, ενώ με το σύζυγό της Βαγγέλη Κιτσάκη είναι ιδιοκτήτες του εκδοτικού οίκου «Alba Editions ».

Η Αλεξία θεωρούσε το πολυτιμότερο αγαθό την υγεία, αφού έπασχε για πολλά χρόνια από κρίσεις άσθματος και είχε δηλώσει σε συνέντευξη της : «Το πολυτιμότερο αγαθό είναι η υγεία .... όλα τα υπόλοιπα είναι εύκολα».
«Η οικογένειά μου, τα παιδιά μου, η δουλειά μου. Δεν θα μπορούσα να ζήσω χωρίς αυτά και θα επιζούσα σε οποιεσδήποτε συνθήκες, αρκεί μόνο να τα έχω εξασφαλισμένα», είχε πει για τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή της, την οικογένεια της.
Από το Μάιο του 2009 παρουσιάζει με εξαιρετική επιτυχία με την Βέφα Αλεξιάδου την νέα τηλεοπτική εκπομπή του κυπριακού καναλιού Sigma TV «Μαγειρέματα με την Βέφα και την Αλεξία Αλεξιάδου».