.

Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα το Survivor 2

Μπορεί ο τηλεοπτικός σταθμός, ΣΚΑΪ να ζήτησε την επανέναρξη του Survivor 2 να γίνει πιο νωρίς λόγω της επέλασης του Nomads στον ANT1, παρόλ...

.
.

31 Οκτ 2014

Άσχημα τα νέα για τον Μάρκο Σεφερλή...


Και είναι λογικό. Τα γράφαμε τα ξαναγράφαμε… του τα είπα και προσωπικά αλλά μάλλον ο Μάρκος δεν μπορεί να υπηρετήσει τίποτε περισσότερο πέρα από το one mark show...

Πριν ακόμη κλείσουν δυο εβδομάδες ανταγωνισμού τα δυο πρωινά προγράμματα είναι στήθος με στήθος με τον ΑΝΤ1 να ξεπερνά στο γενικό σύνολο και στα νεανικά η διαφορά να είναι στη μία μονάδα.

Και εδώ είναι που θα παιχτεί όλο το παιχνίδι. Εδώ θα φανεί η ομάδα… η προσφορά του καθενός ξεχωριστά στο πρόγραμμα το ψηφιδωτό ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που έχει ανάγκη να δει και να παρακολουθήσει το πρωινό κοινό.

Δυστυχώς ο Μάρκος δεν έχει δεμένη ομάδα. Δεν έχουν χημεία τα πρόσωπα που είναι μαζί του και πέρα από το πλατό δεν προσφέρουν κάτι περισσότερο στην εκπομπή, με αποτέλεσμα και από το πουθενά ο πιο παραγωγικός να είναι ο Χρήστος Νέζος.

Χαίρομαι για τον Χρήστο πολύ, διότι τον έχουν φάει οι αέρηδες τα πεζοδρόμια και οι αδυναμίες του. Έπρεπε κάποια στιγμή ν΄ αναγνωριστεί η δουλειά του. Κάλιο στα 50 παρά ποτέ.

Επί της ουσίας τώρα το προσπέρασμα του Λιάγκα μόνο τυχαίο δεν είναι. Τα τυπάκια στον ΑΝΤ1 θορυβήθηκαν από το νέο προϊόν και έδειξαν επαγγελματίες απέναντι στο πάθημα που τους έγινε μάθημα. Η Τρυφίδου ως αρχισυντάκτρια παλεύει με θεριά-το ξέρω καλό μου έχω περάσει από το συγκεκριμένο πόστο-αλλά καταφέρνει να έχει άρτιο αποτέλεσμα.

Απο την άλλη τα καμπανάκια στο Mega έχουν αρχίσει να βαράνε. Σας το γράφαμε από την αρχή και το διαπίστωσαν και αυτοί τις τελευταίες ώρες. Δεν φτάνει μόνο ο Μάρκος. Η τηλεόραση δεν είναι Δελφινάριο. Απαιτείται ομάδα, πληροφορία, ενέργεια, δυναμική. Στοιχεία που κανείς δίπλα του δεν τα έχει.

Και το ερώτημα είναι ένα. Τους επέλεξε ο Μάρκος ή το Mega;