.

Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα το Survivor 2

Μπορεί ο τηλεοπτικός σταθμός, ΣΚΑΪ να ζήτησε την επανέναρξη του Survivor 2 να γίνει πιο νωρίς λόγω της επέλασης του Nomads στον ANT1, παρόλ...

.
.

29 Οκτ 2014

ΜΟΝΟ ΕΔΩ: “Φοβάμαι για το μωρό μου” - Ο πανικός της Ελένης στο στούντιο και οι φωνέςΔεν μιλάει, αλλά δεν κρύβεται κιόλας. Όμως φοβάται πολύ σε αυτή την εγκυμοσύνη της.

Μπορεί να διανύει μια από τις πιο τρυφερές στιγμές της ζωής της, περιμένοντας τον ερχομό του τέταρτου παιδιού της, όμως η Ελένη δεν κρύβει την αγωνία και τους φόβους της που μέρα με τη μέρα μεγαλώνουν. Μοναδική της σκέψη είναι να πάνε όλα κατ' ευχήν και να ολοκληρωθεί η ευτυχία της με τη γέννηση του μωρού της, καρπού του μεγάλου της έρωτα με τον Ματέο Παντζόπουλο. Και παρότι η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης δεν περνάει πρώτη φορά αυτή τη φάση -μην ξεχνάμε ότι έχει άλλα τρία παιδιά- τώρα η ανησυχία της είναι πολύ μεγαλύτερη. "Φοβάμαι πολύ για το μωρό μου", φωνάζει και τόσο ο σύντροφος και η οικογένειά της όσο και οι άμεσοι συνεργάτες της δεν λείπουν λεπτό από δίπλα της για να την ηρεμούν αλλά και να τη φροντίζουν.

Έφυγε τρέχοντας
Όλοι τα... χρειάστηκαν και επικράτησε πανικός όταν η Ελένη σηκώθηκε κι έφυγε τρέχοντας από το πλατό ρίχνοντας καρέκλες και ό,τι έβρισκε μπροστά της κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Βέβαια η Μενεγάκη, αποδεικνύοντας για ποιο λόγο θεωρείται η βασίλισσα της τηλεόρασης, επέστρεψε στους δέκτες των τηλεθεατών έχοντας μόνιμα χαραγμένο στο πρόσωπό της και κάνοντας συνεχώς πλάκα, αφού ήθελε να καθησυχάσει τους συνεργάτες της και φυσικά τον κόσμο που την παρακολουθούσε.Όπως αποκάλυψε πρώτο το "YES!" η παρουσιάστρια υποφέρει από αϋπνίες αλλά και από έντονες ναυτίες και αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε τρέχοντας από το στούντιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YES ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ