.

Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα το Survivor 2

Μπορεί ο τηλεοπτικός σταθμός, ΣΚΑΪ να ζήτησε την επανέναρξη του Survivor 2 να γίνει πιο νωρίς λόγω της επέλασης του Nomads στον ANT1, παρόλ...

.
.

31 Οκτ 2014

Κόλαση στον Alpha με την ΣΠΟΝΤΑΡΑ της Καινούργιου on air! Έπαθε ΣΟΚ η Αλέκα Καμηλά με αυτό που άκουσε!!!Το κλίμα στο Όλα Παίζουν είναι στραβό εδώ και καιρό αλλά αυτή την εβδομάδα στράβωσε ακόμα περισσότερο με τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν μεταξύ των συντελεστών. Και φαίνεται ότι η κατάσταση δύσκολα θα εκτονωθεί μιας και οι μπηχτές από τα δύο στρατόπεδα είναι αλλεπάλληλες. Τελευταίο βολέ έκανε η Κατερίνα Καινούργιου που την ώρα της εκπομπής έριξε τη μπηχτή της με κατεύθυνση προς τα πάνω κλιμάκια.

Καθώς η τετράδα ετοιμαζόταν για παιχνίδι με έναν τηλεθεατή η Αλέκα Καμηλά του ζήτησε να διαλέξει έναν από τους υπόλοιπους τρεις για να παίξει. Εκείνος διάλεξε την Κατερίνα Καινούργιου και η Καμηλά είπε: «Τι τους έχεις κάνει;» επειδή την επιλέγουν πάντα πρώτη. Και η απρόσμενη απάντηση της Κατερίνας ήταν: «Δεν πειράζει, κάποιοι με συμπαθούν», προφανώς αναφερόμενη στην κυρία Σασλόγλου και ίσως και στην Μπέτυ Μαγγίρα που εκείνη τη στιγμή καθόταν όπως πάντα μακριά από την Κατερίνα. Η Αλέκα Καμηλά έπαθε ένα μικρό σοκ και γούρλωσε τα μάτια της.

toratora
Πηγή