.

Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα το Survivor 2

Μπορεί ο τηλεοπτικός σταθμός, ΣΚΑΪ να ζήτησε την επανέναρξη του Survivor 2 να γίνει πιο νωρίς λόγω της επέλασης του Nomads στον ANT1, παρόλ...

.
.

30 Οκτ 2014

Σοκάρει η μετάλλαξη της Απέργη! Έχει χάσει 25 κιλά και φοβούνται για νευρική ανορεξία! [photos]

27.10.14Τρομάζεις να την αναγνωρίσεις πλέον!

Η σημερινή της skinny εικόνα δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνο το πληθωρικό ζουμερό κορίτσι απο την Πάτρα που έκανε την εμφάνιση της στο πεντάγραμμο πριν απο δυόμιση χρόνια.

Με άκρως μεσογειακό κορμί και ταπεραμέντο η Θωμαή Απέργη είχε αυτό το κάτι το διαφορετικό. Δύο χρόνια μετά όμως άλλαξε ριζικά και σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός της τρομακτικά, πιέζοντας της να μην αδυνατίσει άλλο. Όσοι την συναντάνε κάθε φορά σε δημόσια εμφάνιση της τρομάζουν να την αναγνωρίσουν.

Βλέπεις μόνο κόκκαλα να πετάγονται στο σώμα της και το πρόσωπο της να έχει «μπεί» μέσα απο την μεγάλη απώλεια κιλών. Η αλήθεια είναι πως η τραγουδίστρια δούλεψε πολύ με το σώμα της όλα αυτά τα χρόνια, γυμνάστηκε σκληρά με την Πετρουλάκη, έκανε αυστηρή διατροφή,χάνοντας 25 κιλά, απέκτησε κοιλιακούς και μυς αλλά πλέον οι δικοί της άνθρωποι, τουλάχιστον όπως συζητιέται και έφτασε στα αυτιά μας, της κρούουν το κώδων του κινδύνου και να μην αδυνατίσει άλλο, φοβούμενοι την μάστιγα της νευρικής ανορεξίας.

Της Σπυριδούλας Κάμπου