.

Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα το Survivor 2

Μπορεί ο τηλεοπτικός σταθμός, ΣΚΑΪ να ζήτησε την επανέναρξη του Survivor 2 να γίνει πιο νωρίς λόγω της επέλασης του Nomads στον ANT1, παρόλ...

.
.

17 Ιουλ 2014

Συντριβή αεροσκάφους στην Ουκρανία-ΒΟEING ΤΩΝ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΩΝ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΩΝ ΜΕ 295 ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΚΑΤΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΝΤΟΝΕΤΣΚ


Ένα αεροσκάφος τύπου, Μπόϊνγκ 777, των Μαλαισιανών αερογραμμών συνετρίβη στην Ουκρανία, κοντά στα σύνορα με τη Ρωσία, στην περιοχή του Ντόνετσκ όπου μαίνονται οι συγκρούσεις μεταξύ του ουκρανικού στρατού και των ρωσόφωνων ανταρτών.

Στο αεροσκάφος, που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Άμστερνταμ - Κουάλα Λουμπούρ, επέβαιναν 280 επιβάτες και το πλήρωμα αριθμούσε 15 μέλη, και μέχρι στιγμής όλα τα ενδεχόμενα για τα αίτια της συντριβής είναι ανοιχτά, ακόμα και αυτό της κατάρριψης, πιθανότατα από τους ρωσόφωνους αντάρτες. Το αεροπλάνο πετούσε σε ύψος 10 χιλιομέτρων (33.000 πόδια).Το ρωσικό πρακτορείο Interfax μεταδίδει ότι πρόκειται για «κατάρριψη», ενώ ένας σύμβουλος της ουκρανικής κυβέρνησης δήλωσε ότι το αεροπλάνο καταρρίφθηκε από πύραυλο εδάφους-αέρος. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ρώσοι αυτονομιστές που μάχονται στην περιοχή αρνούνται την εμπλοκή τους με το περιστατικό, τονίζοντας ότι δεν διαθέτουν τον εξοπλισμό για επιτύχουν τέτοια κατάρριψη.

Και η ρωσική κυβέρνηση διαμηνύει ότι πολεμικά της αεροσκάφη δεν βρίσκονταν στην περιοχή.Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών της Ουκρανίας όλοι οι επιβάτες είναι νεκροί, ενώ από ρωσικής πλευράς αναφέρουν ότι ανέμεναν να εντοπίσουν το αεροσκάφος στο ρωσικό FIR, κάτι το οποίο όμως δεν συνέβη ποτέ.
Η ανακοίνωση των Μαλαισιανών αερογραμμών ότι χάθηκε η επαφή με το αεροσκάφος στον ουκρανικό εναέριο χώρο