.

Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα το Survivor 2

Μπορεί ο τηλεοπτικός σταθμός, ΣΚΑΪ να ζήτησε την επανέναρξη του Survivor 2 να γίνει πιο νωρίς λόγω της επέλασης του Nomads στον ANT1, παρόλ...

.
.

4 Ιουλ 2014

Σε ποιες πόλεις της Ελλάδας κάνουν το περισσότερο σeξ! Κι όμως δες ποιά είναι πρώτη...!Τελικά η κρίση δεν φαίνεται να έχει επηρεάσει την σeξουαλικότητα των Ελλήνων οι οποίοι παραμένουν οι καλύτεροι εpαστές. Την πρώτη θέση και με διαφορά καταλαμβάνει μέχρι στιγμής η Ελλάδα σε διαγωνισμό πpoφυλακτικών που ξεκίνησε στις αρχές Μαΐου και στόχο έχει να αναδείξει την πόλη που κάνει το περισσότερο σeξ σε σύνολο 13 πόλεων σε 5 χώρες.

Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα φέρνουν το Ηράκλειο της Κρήτης πρώτο , με βάση τις πωλήσεις πpoφυλακτικών ανά κάτοικο (ανεξαρτήτως brand), ενώ ακολουθούν η Λάρισα, η Λευκωσία, η Αθήνα και το Βουκουρέστι στην 5η θέση.

Ο διαγωνισμός που ξεκίνησε στις αρχές Μαϊου και θα διαρκέσει 3 μήνες, τρέχει παράλληλα σε 5 χώρες (Ελλάδα, Ρουμανία, Σερβία, Βουλγαρία και Κύπρο) σε 13 συνολικά πόλεις, με στόχο να αναδείξει τελικά την πρωταθλήτρια πόλη στο σeξ, Loveville 2014.