.

Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα το Survivor 2

Μπορεί ο τηλεοπτικός σταθμός, ΣΚΑΪ να ζήτησε την επανέναρξη του Survivor 2 να γίνει πιο νωρίς λόγω της επέλασης του Nomads στον ANT1, παρόλ...

.
.

17 Ιουλ 2014

Μάνα έφερε στο κόσμο το παιδί της θυσιάζοντας την ίδια της τη ζωή!-ΦΩΤΟ


Η Νίκολα Κοξ ήταν τόσο αποφασισμένη να φέρει στο κόσμο το παιδί που κυοφορούσε, που αρνήθηκε να δεχτεί όποια μορφή χημειοθεραπείας! Παρά το ότι ήταν ασθενής του καρκίνου των οστών, από πολλαπλό μυέλωμα, δεν ήθελε να ρισκάρει την υγεία του επερχομένου βρέφους.Έτσι προτίμησε να ακολουθήσει φυσικές μεθόδους θεραπείας. Έφτασε μέχρι και στο σημείο να σπουδάσει για ένα χρόνο στο πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, με ειδικότητα περί της διατροφής. Είχε επίσης στο πλευρό της για συμβουλές διατροφής, το διάσημο σεφ Τζέιμι Όλιβερ, που τις πρότεινε ποιες είναι οι πιο υγιεινές τροφές ώστε να καθυστερήσει το καρκίνο όσο μπορούσε!

Δυστυχώς 8 μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της Χάριετ απεβίωσε. Η οικογένεια της πιστεύει πως αν είχε ακολουθήσει τις προβλεπόμενες θεραπείες, θα ζούσε ακόμη, όμως δε θα είχε φέρει στο κόσμο το παιδί που τόσο πολύ επιθυμούσε. Η μικρή είναι υγιέστατη και είμαστε σίγουροι πως όταν μεγαλώσει θα καταλάβει πόσο μεγάλη θυσία έκανε η μητέρα της και πόσο περήφανη πρέπει να είναι για αυτήν!