.

Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα το Survivor 2

Μπορεί ο τηλεοπτικός σταθμός, ΣΚΑΪ να ζήτησε την επανέναρξη του Survivor 2 να γίνει πιο νωρίς λόγω της επέλασης του Nomads στον ANT1, παρόλ...

.
.

10 Ιουλ 2014

Αυτός είναι ο γιατρός του Ευαγγελισμού που ζητούσε φακελάκι από τους ασθενείς για να τους εγχειρίσει

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δράση του 59χρονου καρδιοχειρουργού, Διευθυντή Τμήματος Κλινικής του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» που ζήτησε φακελάκι 1.500 ευρώ από ασθενή για να τον εγχειρίσει...
Όπως αποκαλύπτει ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Μαρκόπουλος πρόκειται για τον καρδιοχειρουργό Αντώνη Τσούκα.

Ο κ. Μαρκόπουλος είχε καταγγείλει στο παρελθόν τη δράση του εν λόγω γιατρού στη διεύθυνση του νοσοκομείοy. Συγκεκριμένα δύο μήνες νωρίτερα ασθενής από την Εύβοια που έπρεπε να εγχειριστεί άμεσα, κατήγγειλε πως ο Αντώνης Τσούκας του είχε ζητήσει 2.000 ευρώ φακελάκι. Τα χρήματα ο ασθενής τα είχε δώσει χωρίς να έχουν προσημειωθεί από την αστυνομία με αποτέλεσμα ο χρηματισμός να μην μπορεί να αποδειχθεί.

Τελικά όμως ο γιατρός φαίνεται πως δεν πτοήθηκε και συνέχισε τη δράση του. Ωστόσο το τελευταίο θύμα του ένας συνταξιούχος ναυτικός από τη Σύρο ανέφερε αμέσως στις Αρχές πως ο 59χρονος καρδιοχειρουργός του ζήτησε φακελάκι 1.500 ευρώ, το οποίο διαμορφώθηκε τελικά στο ποσό των 500 ευρώ, προκειμένου να πραγματοποιήσει χειρουργική επέμβαση ανοιχτής καρδιάς «by pass». Τα χρήματα προσημειώθηκαν και ο γιατρός κατέληξε με χειροπέδες.

Τώρα η αστυνομία ερευνά και άλλες περιπτώσεις, καθώς στην κατοχή του γιατρού βρέθηκαν χειρόγραφες σημειώσεις με ονόματα ιατρών, υπαλλήλψν του Νοσοκομείου και διάφορα χρηματικά ποσά. Αυτές τις σημειώσεις ελέγχει οι αστυνομικοί προκειμένου να εντοπισούν και άλλα θύματα του αδίστακτου γιατρού.
iefimerida.gr