.

Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα το Survivor 2

Μπορεί ο τηλεοπτικός σταθμός, ΣΚΑΪ να ζήτησε την επανέναρξη του Survivor 2 να γίνει πιο νωρίς λόγω της επέλασης του Nomads στον ANT1, παρόλ...

.
.

28 Ιουλ 2014

Ο εραστής έτρεχε με τα εσώρουχα για να γλυτώσει από το σύζυγο - Η παγίδα που έφερε πικάντικες αποκαλύψεις!

Ο σύζυγος αποφάσισε να διαπιστώσει ιδιοις ομμασι τι συμβαίνει όταν λείπει από το σπίτι και έθεσε σε εφαρμογή το σχέδιό του, που οδήγησε σε σκηνές απείρου κάλλους... Θέμα συζήτησης σε γειτονιά της πόλης, έγινε ο εραστής που αναγκάστηκε να βγει με το εσώρουχο, μέρα μεσημέρι, από το σπίτι της παντρεμένης ερωμένης του και να τρέχει να κρυφτεί για να μην τον πιάσει στα χέρια του ο σύζυγος!Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της προηγούμενης Πέμπτης (24-07-2014) στην Έλληνος Στρατιώτου, στην Πάτρα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του dete.gr, η παράνομη σχέση κρατά εδώ και πολύ καιρό και το τελευταίο χρονικό διάστημα έδιναν κι έπαιρναν τα κους κους στη συνοικία, μια και ο εραστής τυγχάνει να είναι και γείτονας της συζύγου.


Όσο για τον σύζυγο, επι πολύ καιρό δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό, εργαζόταν σκληρά στην ατομική του επιχείρηση, προκειμένου να εξασφαλίζει μια άνετη ζωή στην αγαπημένη του γυναίκα, με την οποία σημειωτέον δεν έχουν ευτυχήσει να αποκτήσουν παιδιά από τον γάμο τους.


Πριν λίγες ημέρες όμως ο ίδιος φαίνεται ότι πληροφορήθηκε από γείτονες για το τι συμβαίνει στο σπίτι του, μεταξύ της συζύγου του και του γείτονα καταστηματάρχη, όταν ο ίδιος πηγαίνει στη δουλειά. Έτσι, την Πέμπτη το πρωί είπε στη γυναίκα του ότι θα έφευγε για δουλειά, όπως έκανε κάθε μέρα, όμως στην πραγματικότητα απλώς παρέμεινε στην περιοχή και επιτηρούσε από απόσταση το σπίτι του.


Παρακολουθούσε μέχρι που είδε τον γείτονα να φθάνει έξω από την πόρτα και να χτυπά το θυροτηλέφωνο. Άφησε να περάσουν λίγα λεπτά και μπήκε αιφνιδιαστικά πιάνοντας επ' αυτοφώρω γυναίκα και εραστή στην κρεβατοκάμαρα! Ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλλους ενώ ο έμπορος γείτονας και εραστής μόλις που πρόλαβε να ξεφύγει από τα χέρια του μαινόμενος συζύγου...