.

Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα το Survivor 2

Μπορεί ο τηλεοπτικός σταθμός, ΣΚΑΪ να ζήτησε την επανέναρξη του Survivor 2 να γίνει πιο νωρίς λόγω της επέλασης του Nomads στον ANT1, παρόλ...

.
.

17 Ιουλ 2014

Το απόλυτο ΣΟΚ: Βιaστής κατέρρευσε όταν έμαθε ότι το θύμα του ήταν...Ο Ρίτσαρντ Τόμας, που εκτίει ποινή φυλάκισης 64 μηνών για τον βιaσμό γυναίκας στο Μάντσεστερ, κατέρρευσε μόλις έμαθε ότι το θύμα του...
είναι φορέας του AIDS....

Σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο BBC, έχασε τις αισθήσεις του όταν έμαθε ότι η γυναίκα τν οποία κακοποίησε σεxουαλικά, είναι φορέας του ιού του AIDS.

Ο Τόμας υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ, εισέβαλε στην ιδιωτική κατοικία γυναίκας – την οποία γνώριζε προσωπικά- στο Μάντεστερ κ τη βiασε στις 20 Ιουλίου όσο εκείνη κοιμόταν.
Η γυναίκα που είχε πάρει υπνωτικά χάπια, ξύπνησε και είδε τον Τόμας να τν κακοποιεί. «Η γυναίκα πάγωσε, δεν είπε κουβέντα και εκείνος ανέβασε το παντελόνι του κι έφυγε», δήλωσε ο εισαγγελέας. «Συνελήφθη και ομολόγησε ότι κάνει χρήση κοκαΐνης, χάπια ecstasy και αλκοόλ, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να θυμηθεί τον βιaσμό», συμπλήρωσε ο εισαγγελέας.


Όπως είπε ο 27χρονος δράστης, γνώριζε ότι το θύμα ήταν άρρωστο, χωρίς ωστόσο να ξέρει από τι ακριβώς πάσχει. Η δικηγόρος του δήλωσε: «Είναι δικό του λάθος και αν δεν το έκανε τώρα δε θα βρισκόταν σε αυτή τη θέση». Αναμένονται οι εξετάσεις αίματος ώστε να διαπιστωθεί αν ο Τόμας έχει προσβληθεί από τον ιό του AIDS.