.

Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα το Survivor 2

Μπορεί ο τηλεοπτικός σταθμός, ΣΚΑΪ να ζήτησε την επανέναρξη του Survivor 2 να γίνει πιο νωρίς λόγω της επέλασης του Nomads στον ANT1, παρόλ...

.
.

24 Ιουλ 2014

Αυτός είναι 35χρονος βιαστής που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος στη Θεσσαλονίκη... [photos]

Η ΕΛ.ΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα μετά από Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 35χρονου...
ο οποίος σε διάστημα δέκα ημερών λήστεψε έναν άνδρα και βίασε μία γυναίκα.

Πρόκειται για τον Σωτήριο Ευστρατίου, γεν. 20-09-1979, στην Καβάλα, ο οποίος την 16-07-2014 στη Δυτική Θεσσαλονίκη, εξανάγκασε άνδρα να μπει στο αυτοκίνητό του, με την άσκηση σωματικής βίας και στη συνέχεια κατευθύνθηκε σε ερημική περιοχή, όπου με την εκ νέου άσκηση σωματικής βίας του απέσπασε 330 ευρώ.

Νωρίτερα στις 07-07-2014, ο 35χρονος επιβίβασε στο αυτοκίνητό του αλλοδαπή γυναίκα, και αφού την οδήγησε σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης οχημάτων, στην περιοχή του Παλαιού Σιδηροδρομικού Σταθμού, τη βίασε. Στη συνέχεια, αφαίρεσε από την παθούσα το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ και τράπηκε σε φυγή, εγκαταλείποντας τη γυναίκα στον τόπο του συμβάντος.

Μετά τη σύλληψή του, ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε τακτική ανάκριση και του επιβλήθηκε προσωρινή κράτηση με σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέως.

Οι φωτογραφίες του δόθηκαν στη δημοσιότητα σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη ώστε να καταστεί δυνατό για όσους παθόντες έχουν υποστεί βλάβη από παρόμοιες πράξεις, να προσφύγουν στις Αρμόδιες Αρχές προκειμένου να διερευνηθεί η συμμετοχή του 35χρονου σ” αυτές.


Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες: