.

Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα το Survivor 2

Μπορεί ο τηλεοπτικός σταθμός, ΣΚΑΪ να ζήτησε την επανέναρξη του Survivor 2 να γίνει πιο νωρίς λόγω της επέλασης του Nomads στον ANT1, παρόλ...

.
.

8 Ιουλ 2014

Ώρα για...μάθημα! - Ποια είναι η σχολή που εκπαιδεύει γυναίκες στο...στ0ματικό; (PHOTO)Δεν είναι από τις σπουδές που βάζει κανείς στο βιογραφικό του, ωστόσο η χρησιμότητά τους έχει πείσει ήδη πολλές γυναίκες να ξαναγυρίσουν στα... θρανία.

Στη Μολδαβία και συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα Κισινάου διοργανώνονται μαθήματα στ0ματικού σeξ, όπου οι μαθήτριες υπό την καθοδήγηση των δασκάλων που είναι ψυχολόγοι και κοινωνιολόγοι κάνουν τη θεωρία πράξη σε ομοιώματα ανδρικών μ0ρίων.

Δίδακτρα 250 ευρώ

Τα τμήματα δεν ξεπερνούν τις 14 μαθήτριες, καθεμία από τις οποίες πληρώνει περίπου 60 ευρώ για το σεμινάριο, συνολικής διάρκειας 3,5 ωρών. Οσες μάλιστα επιθυμούν ιδιαίτερα, μπορούν να τα έχουν, με τα δίδακτρα να φτάνουν τα 250 ευρώ. Οι διοργανωτές αποκαλύπτουν ότι οι μαθήτριές τους είναι από 25 έως 45 ετών, εκ των οποίων το 70% καλύπτει από την τσέπη του το κόστος των μαθημάτων.

Η «επιμόρφωση» των υπολοίπων χρηματοδοτείται από τους συντρόφους τους. Στα μαθήματα απαγορεύεται ρητά η παρουσία ανδρών, καθώς και κινητών ή φωτογραφικών μηχανών. «Εμαθα πολλά» λέει η 23χρονη «μαθήτρια» Ρουθ Σελεσνίοβα και συμπληρώνει: «Γιατί να μη διδάσκονται οι γυναίκες πώς να ικανοποιούν τους άνδρες τους;».