.

Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα το Survivor 2

Μπορεί ο τηλεοπτικός σταθμός, ΣΚΑΪ να ζήτησε την επανέναρξη του Survivor 2 να γίνει πιο νωρίς λόγω της επέλασης του Nomads στον ANT1, παρόλ...

.
.

30 Ιουν 2014

Το μέγεθ0ς που πραγματικά θέλουν οι γυναίκες!

Νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι υπάρχει σημαντικό χάσμα μεταξύ ανδρών και γυναικών όσον αφορά... το μέγεθ0ς που θεωρούν «ιδανικό».


Εκατόν δέκα άτομα συμμετείχαν στη μελέτη – 67 άνδρες και 43 γυναίκες – και ερωτήθηκαν για το μέγεθ0ς του ανδρικ0ύ μ0ρίου που οι ίδιοι θεωρούν ιδανικό αλλά και για τη σχέση μεγέθ0υς και ικαν0ποίησης.

Οι γυναίκες δε φάνηκε να δείχνουν κάποια ιδιαίτερη προτίμηση στους «πρ0ικισμένους» άνδρες και μάλιστα οι υποδείξεις τους για το ιδανικό μέγεθ0ς ήταν αρκετά κοντά σε αυτό που ορίζεται ως «φυσιολογικό».

Συγκεκριμένα, η μέση προτίμηση των γυναικών δεν ξεπερνούσε τα 15 εκατοστά.

Οι άνδρες, από την άλλη, φάνηκε να είναι πιο... απαιτητικοί, καθώς για αυτούς το ιδανικό μέγεθ0ς ήταν κατά μέσο όρο τα 17,5 εκατοστά.

Η σχετική μελέτη δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Psych0logy of Men & Mαsculinity και υποδεικνύει ότι οι μύθοι που περιβάλλουν το (μεγάλο) μέγεθ0ς του ανδρικού μ0ρίου πηγάζουν κατά βάση από τις ενδόμυχες επιθυμίες των ανδρών και όχι των γυναικών.

Πηγή: onmed.gr